Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions de trànsit al passeig de Francesc Macià i al carrer de Montserrat A partir del 4 d’octubre i durant aproximadament uns 4 mesos, queda tallada la circulació de vehicles al tram del c. Montserrat entre el pg. Francesc Macià i el c. Sant Jaume i s’ocupen dos trams de vorera a causa d’unes obres particulars. https://www.rubi.cat/ca/actualitat/avisos/afectacions-de-transit-al-passeig-francesc-macia-i-al-carrer-montserrat/@@images/image/preview

Afectacions de trànsit al passeig de Francesc Macià i al carrer de Montserrat

A partir del 4 d’octubre i durant aproximadament uns 4 mesos, queda tallada la circulació de vehicles al tram del c. Montserrat entre el pg. Francesc Macià i el c. Sant Jaume i s’ocupen dos trams de vorera a causa d’unes obres particulars.

Les obres que s’estan fent en un edifici ubicat al pg. Francesc Macià, 56 (a la confluència amb el c. Montserrat), requereixen tallar el trànsit al tram del c. Montserrat entre el pg. Francesc Macià i el c. Sant Jaume. Els vehicles podran circular per la zona actual d’aparcament, que quedarà reservada per a aquesta finalitat.

El dimecres 6 i el dijous 7 d’octubre, caldrà fer un tall total del c. Montserrat, entre el pg. Francesc Macià i el c. Sant Jaume.

També serà necessari ocupar la vorera circumdant a l’edifici en obres, tant al pg. Francesc Macià com al c. Montserrat