Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions de trànsit a la pl. Celso Emilio Ferreiro Amb motiu de les tasques d’asfaltatge i pintura de la pl. Celso Emilio Ferreiro, es tallaran tots els accessos a la rotonda del 23 al 27 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Afectacions de trànsit a la pl. Celso Emilio Ferreiro

Amb motiu de les tasques d’asfaltatge i pintura de la pl. Celso Emilio Ferreiro, es tallaran tots els accessos a la rotonda del 23 al 27 de març.

Aquestes tasques comportaran el desviament del transport urbà. Del dijous 23 al dilluns 27 de març, quedaran afectades les línies L4 i L5.

  • L4 direcció Can Rosés: Després de la parada Carrasco i Formiguera, el bus es desviarà pel c. Sant Salvador. Al final d’aquest carrer, a la cantonada amb la pl. Esbart Dansaire, farà una parada alternativa i reprendrà el recorregut.
    Parades anul·lades: Celso Ferreiro i Sabadell.
    Parades alternatives: Carrasco i Formiguera (alternativa Sant Salvador) i La Serreta.
  • L5 direcció Estació: Després de la parada Sabadell es desviarà pel c. Santa Rita i després a l'esquerra pel c. Sant Salvador. Continuarà per Sant Salvador, creuant el c. Carrasco i Formiguera i seguint direcció a la pl. Jesús i Maria, girant a la dreta per agafar Santa Eulàlia. A Santa Eulalia es reprendrà la línia.
    Parades anul·lades: Orso.
    Parades alternatives: Sabadell i Carrasco i Formiguera.