Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Opcions residencials per a persones amb discapacitat Conferència de Clara Clos i Muñoz, de la Fundació Pere Mitjans https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Opcions residencials per a persones amb discapacitat

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Conferència de Clara Clos i Muñoz, de la Fundació Pere Mitjans
.

El Servei de Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Rubí segueix oferint recursos útils a les famílies amb persones amb discapacitat. El proper dijous 29 de setembre, a les 18 h, tindrà lloc a l’edifici Rubí Forma la xerrada Opcions residencials per a persones amb discapacitat, a càrrec de Clara Clos i Muñoz, directora i responsable tècnica d’habitatges de la Fundació Pere Mitjans.

Durant la conferència, s’explicaran les diferents alternatives de recursos residencials que estan a disposició de les persones amb diversitat funcional, segons les seves preferències, el grau de discapacitat que tinguin atorgat i el seu grau d’autonomia en la vida independent.

Per assistir a la xerrada, cal inscriure’s prèviament enviant un correu a oadf@ajrubi.cat o bé trucant al telèfon 93 588 70 00 (ext. #6910) o al 637 831 056.

La proposta forma part de les activitats de formació i sensibilització sobre la discapacitat adreçades a la població que es contemplen al Pla d'atenció integral a les persones amb discapacitat i diversitat funcional 2019-2022 de l’Ajuntament de Rubí.

Etiquetes