Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Invisibles La tasca de Rodamons, situació actual del gat del carrer i tinença responsable https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Invisibles

Aquesta activitat ja ha finalitzat

La tasca de Rodamons, situació actual del gat del carrer i tinença responsable
.

Rodamons de Rubí és una associació de protecció animal amb més de 15 anys de trajectòria al nostre municipi. Es dedica principalment a la gestió ètica de les colònies de gats del carrer, duent a terme el mètode CES (captura, esterilització i solta). Els proporcionen aliment i aigua fresca, refugi, atenció veterinària i tot allò necessari perquè tinguin una vida digna en llibertat. A més, rescaten i atenen aquells animals ferits, abandonats o malalts que requereixen ajuda per poder sobreviure.

Aquells gats aptes per viure amb una família són lliurats en adopció responsable amb el corresponent contracte, esterilitzats, testats, vacunats i amb xip. Cada any donen en adopció més de 200 gats rescatats als carrers de Rubí.

I per últim, també ofereixen assessorament i suport a totes aquelles persones empàtiques amb els animals que necessiten la seva ajuda. A la cultura humana, el gat és un animal invisible, que cada dia és abandonat al carrer, ja sigui per malaltia, problemes de conducta o bé ventradas indesitjades de persones irresponsables que no esterilitzen els seus animals, entre d'altres motius.

Rodamons de Rubí assumeix la responsabilitat d'emparar-los sense ajut de l'administració.

"Potser, algun dia, això sigui cosa de tots i totes."

A càrrec de la presidenta de l'Associació Rodamons.

Aforament limitat.

Etiquetes