Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VOC: Mostra d'audiovisual en català Mostra de curtmetratges de ficció i documentals en català https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

VOC: Mostra d'audiovisual en català

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Mostra de curtmetratges de ficció i documentals en català
.

Premis VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

Engloba tres categories, curtmetratges de ficció, curtmetratges documentals i Sala Oberta, destinada a projectes audiovisuals emmarcats dins dels nous formats, en fase de desenvolupament.

A la vegada, és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània el mes de febrer de 2022.

Enguany la mostra VOC arribarà a Rubí el divendres 11 de febrer a les 19.30 h al Teatre Municipal La Sala (c. de Cervantes, 126) i es farà en sessió doble (3 h i 30 min). L’entrada és gratuïta, però cal reservar-la prèviament, ja que l’aforament és limitat.

La Mostra està dividida en dues sessions, que a Rubí es projectaran seguides, i a cada sessió s’hi mostraran 6 curtmetratges diferents, siguin ficcions o documentals (consultar el programa). A més, durant les sessions es podrà votar al millor curtmetratge. Els més votats s’emportaran el premi del públic al millor curtmetratge de ficció i el premi del públic al millor curtmetratge documental.

Més informació a voc.cat.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Fitxers relacionats

Etiquetes