Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada amb Jaume Sanllorente, director de l'ONG Sonrisas de Bombay L'escriptor i fundador de l'ONG Sonrisas de Bombay explicarà la seva tasca humanitària https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Trobada amb Jaume Sanllorente, director de l'ONG Sonrisas de Bombay

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

L'escriptor i fundador de l'ONG Sonrisas de Bombay explicarà la seva tasca humanitària
.

El proper dijous, dia 2 de març, a les 17.30 h a l'auditori de l’edifici Rubí Forma, l'escriptor i fundador de l'ONG Sonrisas de Bombay participarà en una xerrada-entrevista amb l'alumnat de l'institut escola Teresa Altet, que li faran preguntes sobre la seva persona, la seva tasca humanitària i la tasca que impulsa des de la Fundació que diregeix.

Sonrisas de Bombay, fundada el 2005, té com a finalitat lluitar pacíficament contra el tràfic de persones, la pobresa i pels drets humans en les zones més deprimides de l'Índia, Bangladesh i Nepal, on milions de persones s'enfronten a carències fonamentals per viure de manera digna.

Amb aquesta trobada i a través de les inquietuds que traslladi el jovent, es vol explicar i denunciar la situació de pobresa, desigualtat i vulneració de drets d'aquestes comunitats. A la vegada, a través de l'organització d’activitats amb aquest format, es vol seguir sumant suports per canviar aquesta realitat.

Ràdio Rubí amenitzarà l'acte, obert a la ciutadania que vulgui apropar-se a escoltar les vivències d’aquest ambaixador de la ciutat de Bombai, que gràcies a l'interès del regidor d’Educació, Víctor Garcia, i a la voluntat d’en Jaume, s’ha pogut fer realitat. A l'acte també hi haurà  una paradeta on es podran adquirir alguns productes solidaris, bosses, llibres, etc. per tothom qui vulgui endur-se un record i ajudar econòmicament a l'extraordinària labor que Sonrisas de Bombay emprèn per erradicar la tracta de persones, oferir accés a l’educació, a la salut i al desenvolupament socioeconòmic. Tasca de la qual ja s'han beneficiat a milers de persones.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes