Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre: ALHAYAT o la suma dels dies Dia Mundial de les Persones Refugiades https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Teatre: ALHAYAT o la suma dels dies

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Dia Mundial de les Persones Refugiades
.

La Júlia, voluntària, arriba a un camp de persones refugiades a Grècia i coneix en Hadi, una persona refugiada siriana. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab.

S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp.

La peça parla de tot allò que passa mentre no es fa res: les converses,els jocs, els desitjos i les il·lusions. La por, la impotència i la incertesa. Però sobretot, de l’amistat i de les persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

Alhayat està inspirada en fets reals: d’una banda, la construcció de la biblioteca que va tenir lloc al camp de Lagadikia (Salònica, Grècia) l’estiu del 2016 i, de l’altra, l’experiència personal com a voluntàries de part de l’equip artístic d’Alhayat.

Cia. La viciosa
Gratuït
A partir de 12 anys i menors acompanyats

Etiquetes