Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2020-10-20 El punt de partida dels tallers serà experimentar amb les diferents arts escèniques (teatre, dansa, música i arts visuals) en una creació teatral comunitària al voltant de temes proposats pels mateixos participants. https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/taller-de-teatre-comunitari/2020-10-20/@@images/image/preview

Taller de Teatre comunitari

El punt de partida dels tallers serà experimentar amb les diferents arts escèniques (teatre, dansa, música i arts visuals) en una creació teatral comunitària al voltant de temes proposats pels mateixos participants.
.

Mirem de trobar aquells vincles comuns, compartint històries personals, interessos, desitjos, vivències, necessitats amb participants de diferents edats i de diferents procedències. La idea és construir una creació artística col·lectiva, que podem compartir amb la comunitat de Rubí, per crear un diàleg on reflexionar sobre els assumptes que ens pertanyen.

El taller prendrà la forma de laboratori de recerca amb tècniques de fàcil adaptabilitat a les característiques del grup de manera que sempre suposin un aprenentatge constructiu i enriquidor.

Tots els dimarts del 6 d'octubre al 24 de novembre

Els tallers estan oberts a totes les persones a partir de 12 anys que tinguin o no experiència en les arts teatrals

A càrrec de Creactiva Educadors.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Tel. 93 699 84 53 o b.rubi.mmt@diba.cat.