Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de recerca de feina online Dirigit a joves, on facilitarem diverses eines per realizar una recerca de feina efectiva https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Taller de recerca de feina online

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Dirigit a joves, on facilitarem diverses eines per realizar una recerca de feina efectiva
.

Arriben els mesos d'estiu i, amb ells, l'augment de demanda per cobrir places de treball temporal amb possibilitats de continuïtat. 

Si estàs cercant feina, tens entre 18 i 29 anys i disposes de permís de treball, volem ajudar-te!

Saps quins perfils laborals són els més demandats actualment? Vols descobrir quines competències professionals són les més requerides? Has rebut alguna vegada suport per realitzar un CV atractiu de cara a les empreses? Coneixes altres portals de feina, més enllà d'Infojobs? Saps com dirigir-te directament a les empreses i presentar la teva autocandidatura?

Parlarem de totes aquestes qüestions i resoldrem altres preguntes que et puguin sorgir en aquesta sessió. No t'ho perdis! 

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes