Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què del món clàssic ens és avui dia útil? Conferència de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/que-del-mon-classic-ens-es-avui-dia-util/@@images/image/preview

Què del món clàssic ens és avui dia útil?

Conferència de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Etiquetes

.

A càrrec de Joan Carbonell i Manils, Doctor en Filologia Clàssica. Ha estat professor titular de Filologia Llatina a la UAB, secretari del departament de Filologia Clàssica, Coordinador de la titulació d’Estudis Clàssics, Vicedegà d’Estudis (Facultat de Filosofia i Lletres), Delegat del rector per a Estudis i Centres Adscrits, Vicerector d’Estudiants i Cultura. Actualment és Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres.

A part de la docència i la gestió, Carbonell s’ha dedicat a la recerca, explorant com els renaixentistes dels segles XV i XVI van entendre i reinterpretar els textos clàssics.  Igualment s'ha dedicat a la divulgació del món clàssic traduint diferents textos d'autors llatins i renaixentistes. En aquest sentit, va dirigir conjuntament amb Bàrbara Matas la col·lecció L’Esparver Clàssic amb més de 50 volums publicats.

Hi col·labora: Aula d'Extensió Universitària de Rubí.

Conferència virtual connectant amb AEUR.