Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu" Projecte fonamentat en la ciència ciutadana a l'entorn del riu Llobregat i dels seus afluents principals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu"

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Projecte fonamentat en la ciència ciutadana a l'entorn del riu Llobregat i dels seus afluents principals
.

Llegim el riu és un projecte de ciència ciutadana que tracta de recollir informació aplicant el mètode científic amb l’objectiu de conèixer el funcionament dels ecosistemes fluvials i el seu estat de conservació. En el nostre cas, la riera de Rubí.

Està impulsat i coordinat per la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

Es gestiona a través de la formació dels tàndems locals (una persona tècnica del Servei de Sostenibilitat i Medi i una altra de la biblioteca).

La direcció científica correspon al Grup de Recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona.

El programa està dividit en tres sessions: 

  • Dimarts 18 d’octubre, 18 h: Reunió Tàndem i grup local. Reunió informativa per a les persones que participen en el treball de camp del projecte LLEGIM EL RIU.
  • Dissabte 22 d’octubre, 10 h: Sortida de treball de camp a la riera amb el Grup de Recerca (Universitat de Barcelona).
  • Dimecres 9 de novembre, 18 h: Sessió de retorn presentació dels resultats al grup local i propostes de millora amb la presència del Grup de Recerca (FEHMlab) i Associació Habitats.

Adreçat a joves i adults amb inquietuds mediambientals i a tothom que estigui interessat en el nostre entorn.

Aforament limitat màxim 15 persones, cal inscripció prèvia a b.rubi.mmt@diba.cat o 93 699 84 53 / 93 588 70 00 (ext. 6820)

Etiquetes