Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mostra VOC. Curtmetratges en versió original en català VOC► Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mostra VOC. Curtmetratges en versió original en català

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

VOC► Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural
.

VOC► Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts. Anualment se celebra La Mostra VOC de cinema i audiovisual que premia els millors curtmetratges de ficció i documentals i que es projecta a diverses poblacions i de forma simultània durant els mesos de febrer i març de 2023.

Enguany, La Mostra VOC arribarà a Rubí el divendres 3 de març a les 19 h al Teatre Municipal La Sala (c. Cervantes, 126) i es podrà veure la Sessió 1: Abismes quotidians (78 minuts), de les 3 sessions disponibles. Al final de la sessió es farà un col·loqui amb la rubinenca Núria Gascón, la directora d’Ara Crema, un dels documentals que es projectaran durant la mostra.

L’entrada és gratuïta, però cal reservar-la prèviament a voc.cat.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

VOC Rubi 23 A3.png
VOC Rubi 23 A3.png

Etiquetes