Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les aventures del Lleó vergonyós - EL POT PETIT Espectacle infantil en català amb titelles i música en directe https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les aventures del Lleó vergonyós - EL POT PETIT

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Espectacle infantil en català amb titelles i música en directe
.

El Pot Petit presenta un espectacle pels més petits de la casa! En un format íntim i reduït, acompanyareu de ben a prop al lleó a viure les seves aventures.

A l’escenari hi veureu dos titellaires cantants i un músic que us transportaran als cors i als sentiments dels personatges de la coneguda cançó “El Lleó vergonyós”.

Us convidem a descobrir les aventures del Lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d'un dels personatges més emblemàtics d'El Pot Petit. El Lleó, a través d'aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l'hipopòtam i el gall, entre d'altres; i junts experimentaran emocions com la por, l'alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son difícils de gestionar.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

doble passe 12 a les 12 i 17,30_page-0001 petit.jpg
doble passe 12 a les 12 i 17,30_page-0001 petit.jpg

Etiquetes