Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa dels escacs a l'Escola Montserrat Vine a gaudir dels escacs amb nosaltres! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La festa dels escacs a l'Escola Montserrat

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Vine a gaudir dels escacs amb nosaltres!
.

Us convidem a tots i totes a participar de "La Festa dels Escacs", una jornada familiar gratuïta que realitzarem amb la col·laboració de l'Associació d'Escacs Rubinenca i l'AMPA de l'escola per donar a conèixer aquest esport a la ciutat i gaudir d'un matí en família.

Aquesta tindrà lloc al pati de l'Escola Mare de Déu de Montserrat el dissabte 3 de desembre, començant a partir de les 10 h. Trobareu diversos torneigs per diferents edats i nivells, jocs i molt més!

Poden participar-hi tant adults com infants i joves, només haureu d'omplir aquest formulari per cada persona que vulgui participar (els infants menors d'edat hauran d'anar sempre acompanyats d'una persona adulta responsable).

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes