Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La façana de la passió de la Sagrada Família. El darrer repte de l'escultor Subirachs A càrrec de Judith Subirachs Burgaya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La façana de la passió de la Sagrada Família. El darrer repte de l'escultor Subirachs

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de Judith Subirachs Burgaya
.

La conferència anirà a càrrec de Judit Subirachs Burgaya, doctora en Història de l’Art a la UB. Des del 2004 és la conservadora de l’obra del seu pare, Josep M. Subirachs. Com a historiadora de l'art s’ha especialitzat en l'escultura del segle xix i començaments del xx i en l’obra de Josep M.

Subirachs ha participat en diversos congressos i col·loquis i ha donat conferències arreu. L’any 1986, la Junta Constructora del Temple de la Sagrada Família va encarregar a Josep M. Subirachs els grups escultòrics de la façana de la Passió, que l’ocuparen durant vint anys. En un recorregut per les diferents escenes del via crucis, descobrirem la simbologia i alguns secrets que amaga el gran retaule escultòric a través del qual Subirachs va representar la passió de Jesucrist.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes