Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Kodjo Senyo Cicle D'Arrel | Dia mundial de les persones refugiades https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Kodjo Senyo

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle D'Arrel | Dia mundial de les persones refugiades
.

Cantautor ewé (Togo)

Kodjo Senyo és original de Lomé, Togo, a la Costa Oest d'Àfrica. Va començar a fer música quan era adolescent, inspirat per músiques americanes com el blues, el soul o el jazz. Va arribar a Catalunya l'any 2001 i diu Kodjo que va ser aleshores -quan l'arrel va arribar a la diàspora- que va començar la seva música. És en aquest moment que incorpora la llengua i la música del poble ewé al seu repertori, creant un pont musical entre Togo i Catalunya, on sonen Tracy Chapman, Lokua Kanza, Ry Cooder, Bonga, Quimi Portet i Richie Havens. Com l'Ocell serà el seu 2n àlbum, després d'un primer treball gravat a L'Empordà, on va residir durant anys.

En aquesta ocasió Kodjo comptarà amb la complicitat de Nacho Lesko, qui ha participat en diverses gires de bandes com El Último de la Fila, Estopa, Rosario Flores, Manolo García, Antonio Carmona, Antonio Vega, O'Fu8nkillo o Nacha Pop. També com a músic d'estudi i produint o coproduint artistes com Peret, Manolo Garcia o Malditos Roedores.

  • Kodjo Senyo, guitarra i veu
  • Nacho Lesko, percussió, teclat i programacions

Activitat coorganitzada amb el Servei de Cooperació de l'Ajuntament dins el marc del Dia mundial de les persones refugiades (20 de juny).