Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de portes obertes a l'Escola Bressol Municipal Lluna Vine a conèixer el centre i el seu projecte educatiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornada de portes obertes a l'Escola Bressol Municipal Lluna

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Vine a conèixer el centre i el seu projecte educatiu
.

Les famílies interessades en escolaritzar els seus fills i filles a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2022 podeu assistir telemàticament a la jornada de portes obertes que ofereix cada escola bressol.

Si voleu assistir a les tres jornades, la inscripció s’ha de fer a la bústia de correu electrònic de cada escola: Sol, Solet (eb.solsolet@ajrubi.cat) Lluna (eb.lluna@ajrubi.cat) | La Bruna (eb.labruna@ajrubi.cat). En aquest correu, cal que indiqueu el nom i cognoms i el número de telèfon de contacte.

Després, rebreu un correu de confirmació i un formulari amb unes dades a emplenar, així com l’enllaç per fer la connexió el dia i hora de la sessió.

Durant la jornada de portes obertes s'explicarà el projecte educatiu de cada escola, les instal·lacions de què disposa i les activitats que es fan al llarg del curs, així com l’equip de professionals que hi ha.

Etiquetes