Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada ciutadana al parc de la Pau i la Natura Vine al parc i descobreix les recents millores que s'hi han fet! https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Jornada ciutadana al parc de la Pau i la Natura

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Vine al parc i descobreix les recents millores que s'hi han fet!
.

L'Ajuntament ha dut a terme recentment una àmplia renovació del parc de la Pau i la Natura. Una de les actuacions que s'han executat, emmarcada en el Pla d’arbrat 2021-2022, ha consistit en la plantació d’una norantena de nous exemplars. Paral·lelament, s'han realitzat treballs per millorar la zona d’esbarjo per a gossos, s'ha incrementat i optimitzat l’enllumenat de tot aquest àmbit i s'ha pintat la pista esportiva. 

Per posar en valor totes aquestes actuacions, el dissabte 7 de maig s'ha organitzat una jornada ciutadana al parc plena d'activitats: 

  • De 10.15 a 13.00 h: Activitats de petanca i pràctiques de joc i tir, amb la col·laboració del Grup Petanca 25 de Setembre.  
  • De 10.15 a 11.30 h: Circuits i llançaments a cistella i a porteria, amb la col·laboració del CEB Sant Jordi i del CF Juventud 25 de septiembre.
  • D’11.45 a 12.45 h: Classe magistral de zumba, Body Combat, Duet Campi Body Balance, amb la col·laboració de DUET Rubí.
  • De 10.00 a 12.00 h: Activitat canina amb professionals de l’etologia.

Els i les participants a les activitats esportives rebran una peça de fruita cedida pels paradistes del Mercat Municipal. A més, es repartiran plantes de la Font del Ferro.