Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inauguració: AportaSalud Exposició sobre els 25 anys de voluntariat sanitari de la Fundació Vicente Ferrer a l'Índia rural https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Inauguració: AportaSalud

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Exposició sobre els 25 anys de voluntariat sanitari de la Fundació Vicente Ferrer a l'Índia rural
.

El 2022 es van complir 25 anys de voluntariat sanitari de la Fundació Vicente Ferrer a l'Índia rural. L'hospital de Bathalapalli, un dels projectes més emblemàtics de l'organització, va ser l'inici el 1997 de la crida de professionals de la salut per ajudar a millorar els seus serveis. A partir de llavors, més de 500 professionals espanyols han format part del voluntariat sanitari de la FVF, un col·lectiu indispensable per portar la millor atenció sanitària a la població més vulnerable i als llogarets més remots del sud de l'Índia.

La FVF ha organitzat l'exposició #AportaSalud, en la qual es donen a conèixer el treball i testimonis del personal sanitari voluntari, tenint com a objectiu reconèixer i visibilitzar la seva tasca durant aquests 25 anys. Al voltant de l'exposició també es faran activitats paral·leles com visites guiades i xerrades de sensibilització sobre el voluntariat i la seva importància per millorar aquest món. 

De l'1 al 31 de març de 2023, a la sala d'exposicions.

Etiquetes