Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Impuls en femení. Presentació del nou projecte per empoderar les dones empresàries per gestionar microempreses en un entorn digital Sessió informativa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Impuls en femení. Presentació del nou projecte per empoderar les dones empresàries per gestionar microempreses en un entorn digital

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Sessió informativa
.

Programa


Sessió informativa del projecte Impuls en femení, una iniciativa que té com a objectiu fomentar l’emprenedoria femenina i donar suport a les empreses locals liderades per dones.

Impuls en femení ofereix un itinerari formatiu personalitzat, assessorament i seguiment individualitzat dels projectes empresarials de dones que liderin empreses ubicades a la ciutat.


CONTINGUTS

  • Presentació del projecte Impuls en femení.
  • Aspectes operatius del projecte.
    • Calendari.
    • Dinàmica.
    • Àrees de treball.
  • Torn obert de preguntes.

 

INSCRIU-T'HI AQUÍ

 

Més informació


Destinatàries: Qualsevol empresària que tingui una empresa domiciliada a la població de Rubí, principalment pimes i microempreses..

Data: 13 de setembre del 2022

Horari: De 10.00 a 11.00 h

Modalitat: Sessió en línia. Les persones inscrites rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.

Ponents: Oscar Canela / Marta Fàbregas / Rosa Feijóo

 

PLACES LIMITADES

L'organització es reserva el dret d'anul·lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Durant la sessió formativa es podran realitzar fotografies i/o gravacions audiovisuals. La inscripció a l'acte porta implícit el consentiment per poder publicar fotografies o documents videogràfics on la persona inscrita pot aparèixer.

 

Organitza:

rubiempresa_image_gallery_ajuntament.jpgrubiempresa_image_gallery_ose_2.jpg

Amb el suport de:

rubiempresa_image_gallery_diba.jpg

Etiquetes