Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Impacte dels compostos plastificants en la salut humana i el medi ambient Conferència d’Ethel Eljarrat Esebag, doctora en Ciències Químiques per la UB https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Impacte dels compostos plastificants en la salut humana i el medi ambient

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Conferència d’Ethel Eljarrat Esebag, doctora en Ciències Químiques per la UB
.

La contaminació per plàstics s'han convertit en un dels majors reptes ambientals als quals s'enfronta la nostra societat. Des de l'inici de la seva fabricació en els anys 50, ja s'han produït més de 8.000 milions de tones de plàstic, de les quals més de 6.000 milions constitueixen un residu distribuït entre els diferents compartiments ambientals. Aquest està provocant un impacte en els éssers vius, inclosos els éssers humans, ja sigui pel polímer que el constitueix, així com pels diferents additius químics associats a dites polímeres.

S'explicarà de manera clara i amena què són els additius plàstics, com ens afecten i com podem reduir la nostra exposició diària a aquests compostos.

Ethel Eljarrat Esebag, doctora en Ciències Químiques per la UB, és actualment investigadora científica a l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA) - Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a Barcelona.

Amb la col·laboració del Consell Superior d’Investigacions Científiques de Barcelona (CSIC).

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes