Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge: la gentrificació, transformació física, econòmica i cultural d’un barri Seminari Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible? https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/habitatge-la-gentrificacio-transformacio-fisica-economica-i-cultural-d2019un-barri/@@images/image/preview

Habitatge: la gentrificació, transformació física, econòmica i cultural d’un barri

Seminari Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?
.

A càrrec d'Itziar González, arquitecta, exregidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona. Activista política catalana, impulsora de Parlament Ciutadà, fundadora de l'Institut Cartogràfic de la Revolta i autora del llibre Revoltes. Mediadora amb èxits en processos de participació i resolució de conflictes en l'espai públic.

La seva exposició versarà sobre els efectes de la  gentrificació, és a dir, la reconversió d'edificis vells o antics habitats per classes modestes, en habitatges restaurats o modificats que incrementen el  seu valor, cosa que, a la llarga, acaba expulsant els antics habitants i origina la transformació física, econòmica, social i cultural d'un barri d'una ciutat gran, i fins i tot, de poblacions rurals.  

Exclusiu per a les persones inscrites. Cost gratuït.  


Informació de la sessió:
> Data i horari: dijous 7 de novembre a les 18 h > Requereix inscripció prèvia. Places limitades
> Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí