Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Full Colors Fest 2019 3a Mostra de Graffiti i Art Urbà de Rubí https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/full-colors-fest-2019/@@images/image/preview

Full Colors Fest 2019

3a Mostra de Graffiti i Art Urbà de Rubí
.

La tercera edició de la mostra de grafiti i art urbà Full Colors que promou l’Ajuntament i l’entitat rubinenca Petados Crew tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre a la plaça de Josep Tarradellas. Durant tot el cap de setmana, els artistes pintaran per seccions un nou mural de temàtica lliure als murs d’aquest espai públic. Les creacions es faran de nou sobre les anteriors per coherència amb el caràcter temporal d’aquesta disciplina.

Repintar els murs és l’activitat central del festival i tindrà lloc de 10 a 21 h dissabte 12 i de 10 a 20 h diumenge 13. A més de seguir el procés de creació dels nous grafitis, les persones que s’acostin a la plaça també podran gaudir d’activitats paral·leles al voltant de la cultura urbana.

Dissabte hi haurà propostes infantils d’art al carrer (de 12 a 14 h i de 17 a 19 h), vermut musical a càrrec de La Sonik, Batalla de galls (17.30 h) i música per acabar la jornada amb Cosmic Lala and the planets (19 h) i DJ Azogue-Godac (20.15 h).

Diumenge, les activitats per a nens i nenes tindran lloc d’11 a 14 h, el vermut comptarà amb la música de DJ Rude lerdo i, com a novetat, s’incorpora al programa un Game of Skate, una petita competició d’skate organitzada per La Skateboarding Rubí (16.30 h).