Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fòrum obert: Ús social del català Espai de diàleg públic per parlar sobre l'ús social del català https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Fòrum obert: Ús social del català

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Espai de diàleg públic per parlar sobre l'ús social del català
.

Un Fòrum Obert és un espai de diàleg públic que acull discussions obertes sobre problemàtiques comunitàries o socials, on es facilita l’expressió de diferents posicions i l’escolta entre les persones que hi participen. La metodologia per a desenvolupar els Fòrums Oberts està basada en un enfocament que posa èmfasi en facilitar el diàleg entre la diversitat de posicions que existeix en les nostres societats, com a base per abordar temes complexos i que garanteix que totes les persones puguin expressar-se amb confiança.

Els Fòrums permeten tractar temes complexos facilitant l’expressió d’opinions i creences de les persones que hi participen, perquè es parla de com ens afecta aquell tema o problemàtica. Quelcom que permet entendre postures contraposades -en alguns casos molt allunyades- i diverses respecte a un tema, i ens pot facilitar trobar respostes col·lectives a les qüestions plantejades.

A Rubí hem preparat un fòrum obert sobre l’ús social del català per al dijous 24 de novembre a les 19 h al Centre Cívic de Ca n’Oriol (c. Sòria 5). El català està present en tots els àmbits? Hem de mantenir sempre el català? Com han de ser les classes de català a nouvinguts? Sigui quina sigui la teva experiència o el teu punt de vista sobre el tema, et volem escoltar!

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes