Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formes i colors Nova exposició de Miquel Mas a l'Auditori Vallhonrat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Formes i colors

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Nova exposició de Miquel Mas a l'Auditori Vallhonrat
.

Sota el nom de Formes i colors, l’artista mostra una seixantena d’obres de gran format i temàtica diversa, la majoria de les quals ha creat en aquests darrers deu anys.

Miquel Mas, amb aquest cicle d’exposicions celebrades el 2022, ha volgut repetir l’experiència del 2011, en la qual, amb el títol de Trajectòria, va fer un recorregut per la seva obra i va mostrar: el dibuix i la pintura dels anys 1961 al 1989, a l’Antiga Estació, i la dels anys 1990 al 2011, a l’Aula Cultural Unnim; el disseny gràfic, a l’Ateneu Municipal; l’escenografia, al Teatre Municipal la Sala; la fotografia dels seus viatges, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, i el seu treball més d’experimentació, al desaparegut Tast d’Art de la plaça Catalunya.

Amb aquesta exposició es tanca aquest cicle commemoratiu dels seixanta anys de la primera exposició de l’artista i per celebrar-ho se sortejarà una obra original. Totes les persones que visitin l’Auditori Vallhonrat mentre duri l’exposició rebran un número i el dissabte 17 de desembre es farà el sorteig de manera presencial. A continuació, i com a cloenda, Bernat Ribas i Paula Mas, la neta de l’artista, oferiran un petit concert.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes