Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dia Internacional dels Museus Exposició de peces cedides temporalment https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dia Internacional dels Museus

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Exposició de peces cedides temporalment
.

El dimecres 18 de maig, el Museu Municipal Castell (MMUC) commemora el Dia Internacional dels Museus, que en aquesta ocasió se celebra sota el lema El poder dels museus. La 45a edició d'aquesta jornada vol explorar el potencial dels museus per provocar un canvi positiu en les seves comunitats.

Des del 18 i fins al 22 de maig, es podrà veure al vestíbul del museu una selecció d'eines de boter, cedides temporalment per la família Masalias: una aixa de tustar, una barrina, un estovador, un galzador i un torn de principis del segle XX. D'altra banda, el Museu Etnogràfic Vallhonrat, col·laborador habitual del museu municipal en aquesta celebració internacional, cedeix per a la seva exposició durant aquests dies quatre peces: una bóta petita, una cantimplora, una gerra per mesurar el vi i un colador de loneta per filtrar les impureses del vi de la primera meitat del s. XX.

Etiquetes