Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ResSeguint la Pau Exposició en el marc del Dia Escolar per a la No Violència i la Pau (DENIP) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

ResSeguint la Pau

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Exposició en el marc del Dia Escolar per a la No Violència i la Pau (DENIP)
.

ResSeguint la pau mostra les obres murals pictòriques realitzades per més de 400 infants de 6è de primària de diferents escoles de Rubí, que han participat en un programa de tallers per a la promoció dels drets humans, la pau i la no-violència impulsats per l'Ajuntament de Rubí en col·laboració amb l'Associació Creart.

És una exposició col·lectiva a través de la qual els infants representen què significa la pau per a ells en la seva vida quotidiana, i que commemora el Dia Escolar per la No violència i la Pau (DENIP).

A través d'un procés creatiu col.lectiu, l’alumnat ha treballat el respecte, el dret a la no discriminació i el treball en equip.

La mostra és fruit d'un procés creatiu realitzat als centres educatius participants (Escola Schola, Escola del Bosc, Escola Ca n'Alzamora, Escola Mossèn Cinto, Escola de Ca n'Oriol, Escola Ribas, Escola Ramon Llull, Institut-Escola Teresa Altet i Germans Maristes) .