Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

De vins i de mots Cicle de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

De vins i de mots

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí
.

David Vila i Ros (Sabadell, 1977) és escriptor, rapsode, professor i dinamitzador lingüístic i compagina els muntatges escènics per reivindicar el conte amb les conferències per despertar l’interès envers les llengües. És autor de llibres d’articles, de poesia, de narrativa i d’assaig polític i lingüístic i ha col·laborat amb mitjans escrits i radiofònics d’arreu del país. Ha estat membre actiu de diverses organitzacions de foment del català i actualment és coordinador de la Comissió Permanent per la Llengua a Sabadell. El podeu llegir al blog Malgrat la boira.

De vins i de mots és una activitat pensada per maridar la llengua i la literatura amb el vi. La llengua és la veu d’un poble, la font de les nostres arrels més pregones, i la literatura és aquesta llengua feta art, la paraula atansant-se platònicament a la bellesa. A través dels contes que explicarem, uns d’antics i d’altres de moderns, uns tradicionals i d’altres de collita pròpia, ens endinsarem en el món del vi per veure’n (i si cal, beure’n!) el lèxic genuí i un bon feix de curiositats que ens permetin copsar el patrimoni immaterial que representa.

Entrada lliure.

Tindrem un tast de vi després de la xerrada, amb la col·laboració de Vinalium.

Etiquetes