Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cuina mediterrània Seminari de Salut i nutrició https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/cuina-mediterrania/@@images/image/preview

Cuina mediterrània

Seminari de Salut i nutrició
.

Aquesta sessió anirà a càrrec d'Ada Parellada, una cuinera catalana coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana i per la seva presència als mitjans de comunicació fent promoció dels bons hàbits alimentaris. El 2016 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi en reconeixement a la seva trajectòria en el món de la restauració.

Parellada ens parlarà de la seva experiència i del seu ofici. Com ella diu: "Sóc filla, néta i besnéta dels Parellada, una família de restauradors". "Fa més de 200 anys que ens dediquem a cuinar, a servir plats, a preparar àpats i celebracions de tota mena". "El nostre ofici, un esforç diari i continuat, és un compendi de sabor i gent, converses i productes, aromes i riures, cassoles i petons furtius, i es barreja amb el batec de la vida".

Informació de la sessió:
Requereix inscripció prèvia, ja que les places són limitades
Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí