Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creativitat, expressió, plàstica i salut mental Exposició itinerant Premi XARXART. 20è aniversari de la Fundació CCSM. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Creativitat, expressió, plàstica i salut mental

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Exposició itinerant Premi XARXART. 20è aniversari de la Fundació CCSM.
.

En el marc del 20è aniversari de la Fundació Congrés Català de Salut Mental (2000-2020), s'ha organitzat una exposició itinerant amb les obres guanyadores del Premi Xarxart, convocat en cada una de les edicions del Congrés Català de Salut Mental (1999-2017). El Premi Xarxart és un concurs de pintura i dibuix, adreçat a les persones ateses en els serveis de la xarxa pública d'atenció a la salut mental a Catalunya.

Les obres d'aquesta exposició són el resultat del treball realitzat des de diferents serveis de la xarxa de salut mental, que treballen des d'una mirada i orientació comunitària, acompanyant processos d'empoderament de les persones ateses, que han desenvolupat una tasca creativa a través de les arts plàstiques.

Tota aquesta obra i creació artística es pot incloure dins el concepte d'Art Brut, que pretén incorporar tota expressió artística creada fora dels límits de la cultura oficial, generalment realitzades per persones amb algun diagnòstic o trastorns de salut mental, o bé, per persones en situació d'exclusió.

Etiquetes