Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs de farmaciola i cosmètica natural Cursos i tallers | Programació de primavera 2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Curs de farmaciola i cosmètica natural

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cursos i tallers | Programació de primavera 2021
.

Curs teòric i pràctic que té com a objectiu aprendre a escoltar i donar resposta a les necessitats del nostre organisme per poder gaudir d'un bon estat de salut holístic –físic, mental i emocional– i benestar.

A banda de proporcionar els coneixements específics perquè elaborem les nostres pròpies receptes, pretén donar una visió de salut vinculada a l'escolta del propi organisme i a les plantes que la natura ens ofereix. Aprendrem quines plantes medicinals, preferentment del nostre entorn geogràfic, podem emprar per aconseguir-ho. Es donaran les claus per reconèixer-les i recol·lectar-les al bosc i al camp. S'explicarà la manera d'utilitzar-les i com elaborar els preparats de la farmaciola natural (xarops, ungüents, tintures, infusions, macerats i extractes) i els cosmètics (mascaretes, tònics, cremes hidratants i olis específics i reparadors).

Amb aquest curs reduiràs el consum de productes que acaben convertint-se en residus, i amb la reutilització d'envasos per fer-te els teus propis cosmètics contribuiràs a la prevenció de residus. Cuida't i tingues cura del medi ambient.

  • Impartit per Anna Royo, naturòpata i coach de salut holística
  • Els dimarts, del 27 d'abril a l'1 de juny, de 17.30 a 19.30 h
  • Curs presencial

Etiquetes