Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència AEUR: Les aportacions de les dones a la història del cinema Cicle de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/conferencia-aeur-les-aportacions-de-les-dones-a-la-historia-del-cinema/@@images/image/preview

Conferència AEUR: Les aportacions de les dones a la història del cinema

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de conferències de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Etiquetes

.

Conferència sobre les aportacions de les cineastes, moltes vegades amagades o desconegudes, al patrimoni cinematogràfic, tant en la seva dimensió històrica com pel que fa la creació contemporània.

A càrrec de Marta Selva Masoliver, llicenciada en història Moderna i Contemporànea per la UAB, professora de Teoría i Anàlisi del Film i la Televisió de la URV, professora del Màster de documental creatiu de la UAB, de la Diplomatura en Cultura de Pau (UAB) i tutora dels treballs de fi de grau de la Facultat de Comunicació de la UAB. Selva Masoliver va ser Codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona els anys 1993-2003 i 2011-2015. És membre de la cooperativa Drac Màgic  i col.laboradora en diversos mitjans de comunicació com a analista política.

Entrada lliure