Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de sardanes Amb la Cobla Ciutat de Girona https://www.rubi.cat/ca/actualitat/agenda/concert-de-sardanes-amb-la-cobla-ciutat-de-girona/@@images/image/preview

Concert de sardanes

Activitat suggerida
Amb la Cobla Ciutat de Girona

Imatges relacionades

2021-05-16 CARTELL AUDICIÓ 16 DE MAIG.jpeg
2021-05-16 CARTELL AUDICIÓ 16 DE MAIG.jpeg

Etiquetes

.

El programa serà el següent: A CONCEPCIÓ, Manel Saderra i Puigferrer; APLEGANT APLECS, Josep Cassú i Serra; AL·LEGORIA, Josep Albertí i Busquets; OLGA, Joan Roca i Delpech; LA VENCEDORA, Pau Guanter i Casadevall; MARIA DEL CLAUSTRE, Ricard Viladesau i Caner; TOTA UNA HISTÒRIA, Carles Santiago i Roig; RUBÍ, CIUTAT DE LA DANSA, Josep Antoni López i Àlvarez; OFFENBACHIANA, Josep Solà i Sànchez; LA TORTADA DE BANYOLES, Josep Coll i Ferrando; LES NOIES DE LA COSTA, Josep Vicens i Juli "Xaxu", i LA COLLA DELS 16, Francesc Mas i Ros.

  • Aforament limitat.
  • Aquesta activitat requereix inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a l'adreça fomentdelasardanaderubi@gmail.com (cal indicar el nom, adreça i telèfon de contacte) o bé al telèfon 676 72 23 81.
  • S’han de respectar totes les mesures sanitàries per prevenir la COVID-19.
L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.