Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica Formació empresarial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Formació empresarial.
.

 PLACES EXHAURIDES

Programa


OBJECTIUS

De la gran quantitat de normatives que regulen el treball autònom, hi ha algunes que poden passar desapercebudes. L’objectiu de la sessió és conèixer aquells aspectes que afecten directament el treball autònom perquè la persona autònoma n’estigui informada per endavant i sàpiga com actuar, així com donar resposta a dubtes que es poden plantejar en el dia a dia.


CONTINGUTS

  • L'autònom/a i el llindar per transformar-se en Societat Limitada. Saps on està el límit de beneficis perquè et resulti més avantatjós tributar com a Societat Limitada en lloc de com autònom/a?
  • L'autònom/a i els incentius. Saps en què consisteix l'última bonificació aprovada de la quota d'autònoms? I les deduccions que pots practicar a la teva declaració de renda per pagar menys?
  • L'autònom/a i l'atur. Saps quant has de cotitzar per cobrar l'atur? Quan podries sol·licitar-ho? I quant cobraries?
  • L'autònom/a i la pluriactivitat. Saps que la Seguretat Social et pot retornar part de la quota d'autònoms si treballes alhora per compte propi i per compte d’altri?
  • L’autònom/a i el límit per facturar. Saps si es pot facturar com a autònom/a sense estar donat/a d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms?
  • L'autònom/a i la contractació de col·laboradors/es. Saps el cost que té contractar a una persona de forma laboral i de forma mercantil? Què t'interessa més?
  • L'autònom/a i la contractació de familiars. Saps si pots contractar al teu fill, o al teu cònjuge, o al teu germà, o a un altre familiar amb contracte laboral i alta en el Règim General de la Seguretat Social?
  • L'autònom/a i la conciliació amb la vida personal. Saps que pots gaudir d'una excedència?
  • L'autònom/a i les mesures contra el frau fiscal. Saps que pots ser sancionat per pagar o cobrar en efectiu més d'una determinada quantitat marcada per la llei?
  • El/la treballador/a autònom/a econòmicament depenent. Saps què succeiria si l'empresa client es negués a contractar-te com a autònom/a dependent?

 

Més informació


Destinataris: Persones emprenedores, professionals i autònoms/es.

Data: 6 de novembre del 2020

Horari: De 9.30 a 13.30 h

Modalitat: Formació en línia. Les persones inscrites rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.

Ponent: Yolanda Presa // Ypaproject

 

PLACES LIMITADES

Aquesta formació està valorada en 400 €. Està subvencionada al 100% i, per tant, no suposa cap despesa per al participant.

L'organització es reserva el dret d'anul·lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Durant la sessió formativa es podran realitzar fotografies i/o gravacions audiovisuals. La inscripció a l'acte porta implícit el consentiment per poder publicar fotografies o documents videogràfics on la persona inscrita pot aparèixer.

 

Organitza:

rubiempresa_image_gallery_ajuntament.jpgrubiempresa_image_gallery_ose_2.jpg

rubiempresa_image_gallery_sant cugat.jpg


Amb el suport de:

rubiempresa_image_gallery_diba.jpg

Etiquetes