Sou a: Inici / Serveis / Recomanacions

Recomanacions

Recomanacions

Què oferim:

Prescripció Lectora: els nostres professionals posen el seu coneixement al vostre abast, tot recomanant-vos les lectures més adequades segons necessitats, inquietuds i perfils.

Novetats: tenim a la vostra disposició una gran varietat de les darreres adquisicions, tant literàries, com cinematogràfiques com altres suports. Les trobareu a cada planta i diferenciades de la resta del fons.

Recomanacions: el personal de la biblioteca comparteix amb vosaltres, les lectures, música i DVS que són del seu interès. Els trobareu a un expositor a cadascuna de les plantes.

Recoman@ : us animem a participar compartint les lectures o materials que us han agradat amb altres usuaris. Podeu fer una valoració amb els punts de llibre que trobareu al mateix expositor de la segona planta, “Me gusta” o “M’encanta”.

Peticions de compra: si trobeu a faltar algun document a la biblioteca, posem al vostre abast la possibilitat de fer aquesta compra i incloure’l al nostre fons. La petició la podeu fer, omplin una butlleta que trobareu a la Biblioteca, o a través d’un formulari online al catàleg aladí.

  • Compartir