Sou a: Inici / Serveis / Internet

Internet

 • Ordinadors d'ús públic
  Des de la Biblioteca Pública Municipal teniu accés gratuït a Internet amb terminals d'ús públic amb connexió permanent a Internet. És recomanable reservar hora prèviament, mitjançant els ordinadors de reserva d’Internet i +, així com des d'Internet en la pàgina Tràmits en línia .

  Les consultes i els treballs es poden imprimir en les impressores de la Biblioteca mitjançant el pagament dels preus públics establerts per la Diputació de Barcelona i/o l’Ajuntament de Rubí o gravar-los en els dispositius USB del mateix usuari. 
 • Servei Wi-Fi (Internet sense fils)
  Els usuaris us podeu connectar a Internet, gratuïtament, des de qualsevol dispositiu mòbil (portàtil, PDA, smartphone...).
  Únicament és necessari el carnet d'usuari i el PIN que us facilitaran en el moment de fer-vos socis de qualsevol biblioteca. En un primer moment, el PIN serà la data de naixement, que posteriorment vosaltres mateixos podreu canviar.
 • Ordinador accessible per a deficients visuals
  La Biblioteca Mestre Martí ha instal·lat el programari JAWS (Job Access with Speech), lector de pantalla que permet accedir als continguts dels ordinadors de forma sonora. El JAWS per a Windows és un dels productes d'accessibilitat més potents del mercat, que permet que persones cegues, amb visió baixa i sordcegues puguin fer ús de les tecnologies amb normalitat.
 • Ordinador amb lector de DNI electrònic
  Actualment també disposem d’un ordinador per a tràmits que  requereixin DNI electrònic
 • Compartir