Sou a: Inici / Normativa i reglament

Normativa i reglament

Normativa

Aquí podreu trobar la Normativa Reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis vinculats
La normativa estableix els criteris per a l'emissió del carnet d'usuari de la Xarxa i les bases d'ús dels serveis bibliotecaris associats al carnet (en especial, el servei de préstec i el servei d'accés públic a Internet) per tal de sistematitzar un funcionament comú a totes les biblioteques que treballen en xarxa a la província i garantir la igualtat i equitat en la prestació dels serveis.

Reglament

Aquí podeu trobar el Reglament que estableix les condicions generals d’accés i ús dels recursos i serveis de la Biblioteca.
El reglament determina els drets i deures de les persones usuàries de la Biblioteca. Els drets són la relació de compromisos de l’equip de la biblioteca cap als ciutadans i els deures són la relació d’obligacions dels ciutadans en l’accés i us dels recursos i serveis de la Biblioteca. El seguiment i compliment d’aquest reglament és necessari per al bon ús dels recursos i serveis de la Biblioteca.

  • Compartir